logo1

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Mode för alla åldrar

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Endast det bästa
är gott nog

Damkläder Dalarna – I vår butik hittar du damkläder och accessoarer av hög kvalitet, det betyder fina material och bra passform. Här kan du i lugn och ro titta, prova och handla kläder.
Vi har kläder för alla typer. Från vårt breda utbud av damkläder kan du sätta ihop en personlig och unik garderob. Och glöm inte accessoarerna – med en sjal runt huvudet och en snygg väska på axeln blir din outfit komplett.
Kläder behöver vi alla. Varför då inte välja det absolut bästa? Våra damkläder är omsorgsfullt utvalda både utifrån kvalitet och mode. Kom in till oss på Rut & Knut för att handla damkläder som tar fram det bästa hos dig!

Större storlekar
Vårt motto är att mode är till för alla, oavsett storlek och form. Vi har kläder i större storlekar som är smickrande för alla former och sitter snyggt över kurvorna. Alla har rätt till mode att känna sig bekväm i. Är du ute efter kläder i Falun med större storlekar är det oss du ska vända dig till. Vi hjälper dig att plocka ut en garderob för både vardag och fest. Var stolt över din kropp och våga visa det!

Accessoarer, scarves, smycken och väskor 
Hos oss hittar du många roliga accessoarer bl.a. väskor stora som små, smycken. Vi har ett stort utbud av scarves.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Kläder för dig

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Våra varumärken