logo1

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Kontakt

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Skriv till oss

Vill du bli medlem i vår kundklubb?
Du får då brev och sms om erbjudanden och om våra kundkvällar som sker 4 ggr per år. Fyll i dina kontaktuppgifter nedan om du önskar bli medlem.
 

Hitta till oss

Rut & Knut
Borgärdesvägen 16
790 23 Svärdsjö

Ring till oss

Det går naturligtvis bra att ringa.

Vårt nummer är 070-308 50 81

Om företaget Rut & Knut

Rut & Knut öppnade i september 1994 här i Svärdsjö. Vårt mål är alltid att ge kunden bästa servicen vilket innebär rätt plagg för varje kund och tillfälle.

Söker du kläder i Dalarna med det lilla extra? Kom in till oss på Rut & Knut i Svärdsjö för inspiration och shopping. Här är galgarna fyllda av eleganta, romantiska och sportiga kvalitetskläder för både henne och honom. Vi har något för alla. Och vi släpper inte ut en kund från butiken som inte är nöjd!

Vi har valt ut märken till vår butik som håller den högsta kvaliteten. Våra kläder är slitstarka och de håller både passform och färg i många år framöver. Genom att köpa kvalitetsmode är du snäll mot både plånboken och miljön.
Fråga gärna oss om råd om allt från storlekar, passform och kombinationsmöjligheter. Om du är typen som känner dig lite vilse i en klädbutik kan du vara lugn. Vår trevliga och kunniga personal hjälper dig att hitta något du kan gå på firmafesten och glänsa i. Men om du hellre vill strosa runt själv och leta är du lika välkommen. Hos oss får du ta den tid du behöver att hitta dina godbitar.

För stamkunden och den äkta fashionistan har vi en kundklubb med temakvällar, modevisningar och unika erbjudanden. Kläder och mode ska vara roligt. Och roligt är något vi ser till att ha här i butiken. Gå med i vår kundklubb, så får du vara med! Du får då brev och SMS om erbjudanden och om kundkvällar som vi har fyra gånger per år.

Oavsett om du bor eller är på besök i Dalarna får du inte missa att ta en tur till oss här på Rut & Knut. Vi har kläder i Svärdsjö som passar alla – oavsett stil eller storlek.

Välkommen!