logo1

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Herrkläder i Dalarna

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Ta kommandot
över din garderob

Herrkläder Dalarna – I garderoben finns massor av kläder, men inget passar (antingen tycker du det, eller så tycker frun det). Vi på Rut & Knut har lösningen – kom till oss i vackra Svärdsjö!
I vår butik hittar du herrkläder av hög kvalitet, det betyder fina material och bra passform. Riktigt fina saker. Så skönt att veta att kläderna sitter bra och håller passformen tvätt efter tvätt.

Ta en tur till Rut & Knut i Svärdsjö så hjälper vi dig att hitta det perfekta innehållet till din garderob.
Den moderne mannen är medveten och intresserad av mode. Idag vet vi att kläder är mer än bara något som ska hålla kroppen varm. Vad du har på dig speglar din personlighet och dina kläder berättar snabbt för dem du möter vem du är. Vill du bli tagen på allvar, i din yrkesroll eller på dansgolvet, så glöm inte kläderna!
Vi har herrkläder för alla lägen. Kom in till oss för att handla kvalitetskläder, eller bara låt dig inspireras. Behöver du en hjälpande hand så finns vi där och ser till att du går från butiken nöjd och glad.

Större storlekar
Alla har rätt till mode att känna sig bekväm i. Är du ute efter kläder i Falun med större storlekar är det oss du ska vända dig till. Vi hjälper dig att plocka ut en garderob för både vardag och fest.

Våra varumärken